Kiruna veterinärpraktik
Index    Om oss     Tjänster    Sista stunden    Priser     Butik     Kontakt
Jag heter Lena Gustafsson och  examinerades från Veterinärhögskolan 1987. Efter examen arbetade jag ett par år som vikarierande distriktsveterinär runt om i landet, då främst med lantbrukets djur.

1989 flyttade jag till Kiruna jag har sedan arbetat som distriktsveterinär i Kiruna, på Djurkliniken i Öjebyn, Djursjukhuset i Gammelstad och Evidensia hästklinik i Boden.

2014 startade jag Kiruna Veterinärpraktik i en liten lokal på Kyrkogatan. Lokalen växte jag snabbt ur och i november 2016 kunde jag flytta in i nya fina lokaler i Kirunas handelsområde på Österleden.

På kliniken arbetar jag och en sköterska. Och en dag i veckan är fysioterapeut Madeleine Jonsson här.
Jag heter Madelene Jonsson, leg. fysioterapeut. 

Behandlar din häst eller hund i friskvårdande syfte samt utför rehabilitering och behandlar skador i samråd med och utifrån remiss från veterinär. Exempel på åkommor som kan behandlas komplementärt med fysioterapi är bland annat artros, spondylos, rehabilitering efter operation, ryggbesvär etc.
En fysioterapeut arbetar bland annat med akupunktur, laser, träning och mjuka manuella led- och muskelbehandlingar.

Madelene har utöver sin treåriga universitetsutbildning som fysioterapeut på humansidan vidareutbildning på universitetsnivå inom akupunktur på häst och hund samt ortopedisk manuell terapi på hund. Utöver detta utbildningar inom rörelseanalys häst och hund, överbelastningsskador häst, ”Biomechanics and motor control Performance of the equine spine”,  introduktion Straightness training häst,  hundens motoriska kontroll och hoppteknik samt pulsmätning av hund. 

Utöver detta kontinuerliga vidareutbildningar inom träning, manuell terapi och kinesiologitejpning på humansidan.

Välkommen att höra av dig för tidsbokning eller rådgivning! 070-329 68 21 madelene@fysiorehabhh.se
www.fysiorehabhh.se

Jag heter Anna-Sara Sikku 

 Jobbar som djurvårdare. Har haft djur hela mitt liv, häst, hund katt och kanin. Har i dagsläget två engelska settrar som jag jagar och startar på jaktprov med. Har tidigare jobbat 3,5 år i butik som säljer djurtillbehör, har även jobbat mycket med hästar och har en utbildning som hästskötare bakom mig
© Kiruna Veterinärpraktik 2014 ~ Web by Sussan